Tudnivalók

Hogyan vásároljunk?

A VÁSÁRLÁSHOZ REGISZTRÁCIÓ NEM SZÜKSÉGES.

Ezen a telefonszámon : 0620/997-7287, kollégánkkal felvehetik a kapcsolatot, és telefonon egyeztetett adatokkal megtörténhet a kiszemelt termék kiválasztása, megvásárlása és kiszállítása.

Dunaújvárosban a kiszállítás ingyenes és 24 órán belül meg is történik, amennyiben raktáron van az aktuális termék.

Dunaújvárosban lehetőség van, nyitvatártáson kívüli kiszállításra, akár házhozszállítással, akár egyeztetett idő és helyszínen való találkozásra este 22:00-ig.

(ennek díja 300 Ft)

Üzleti feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF):

1. Felek

1.1. Jelen online Webáruház (a továbbiakban: Webáruház) fejlesztője és üzemeltetője, valamint a Webáruházban forgalmazott termékek eladója:

Cégnév: Never Hungary Kft.
Székhely: 2431 Perkáta, Batthyány Lajos utca 4.
Postacím: 2431 Perkáta, Batthyány Lajos utca 4.
Cégjegyzékszám: Cg. 07-09-020811
Adószám: 23458923-2-07
EU-s (közösségi) adószám: HU23458923
Bankszámlaszám: K&H Bank: 10400463 – 50526587 – 86771007

1.2. A Webáruház megtekintésével, a regisztrációval illetve a vásárlással (az itt felsorolt magatartások bármelyikével) a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Üzemeltető és a Webáruház használója között. Ön, mint a Webáruház használója köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit. Amennyiben Ön az ÁSZF bármely rendelkezését nem fogadja el, úgy az oldalt nem használhatja, a webshopban vásárlást nem eszközölhet.

1.3. A Webáruház üzemeltetője a jelen ÁSZF rendelkezéseit, a forgalmazott termékek körét, vételárát, határidőket, stb. szabadon megváltoztathatja. A változás a Webáruház áruházban történt megjelentés időpontjától hatályos. Bármely vásárló, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással. A változtatások létrejött szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik.
1.4. A Webáruház tartalma kizárólag 18 éven felüliek részére szól! 18. életévüket be nem töltött személyek nem látogathatják az oldalt.

2. A vásárlás menete, az adásvételi szerződés létrejötte

2.1. Az oldal megtekintésével létrejött szerződéses jogviszony mellett a Webáruházban történő vásárlás esetén szállítási (adásvételi) szerződés jön létre a vásárló-felhasználó és Eladó között, amely jogviszonyra a megrendelés és visszaigazolás, valamint a jelen ÁSZF rendelkezései egyaránt irányadók.

2.2. Az adásvételi szerződés feltételeit a megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja. A szerződés akkor jön létre, amikor az Eladó a vásárlást emailben visszaigazolja. Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni. Felek elfogadják, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, a szerződés magyar nyelven jön létre, és arra a Magyar Köztársaság mindenkor hatályos joga az irányadó. A megkötött szerződés iktatásra nem kerül. A szerződésre vonatkoznak a jelen ÁSZF rendelkezései.

2.3. A megrendelések leadása a Webáruház internetes áruházban elektronikus úton, illetve telefonos megbeszélés, valamint Dunaújvárosban személyes találkozás esetén is lehetséges. Interneten keresztül a www.szextoys.hu webcímen található a Webáruház. A weboldalon való megrendelést a Webáruház csak akkor tudja befogadni és teljesíteni, ha a vásárló a regisztrációs és vásárlási oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Webáruház felelősséget nem vállal. A hibásan vagy nem kellő részletességgel megadott címzési, vagy más adatok, információk esetén felmerülő szállítási vagy egyéb többletköltség a vásárlót terheli.

2.4. Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelem” gomb megnyomása után is van lehetőség. A visszalépéshez a ’Vissza a kosárra’ gombot kell használni. A regisztrációkor megadott adatokat és belépési jelszót bejelentkezés után bármikor meg lehet változtatni, ha rákattintunk a bal felső kis lakat melletti felhasználónevükre. A “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető. A megrendelés elküldését követően észlelt adatbeviteli hiba esetén, haladéktalanul jelezni kell a: 0620/9978297-es telefonszámom.

2.5. Különösen fontos a telefonos elérhetőség pontos feltüntetése. A Webáruház minden esetben először a megadott e-mail címen fog kapcsolatot kezdeményezni, amennyiben nem reagálnak 48 órán belül, úgy telefonos elérhetőségén fogjuk keresni. Hiányos elérhetőségi adatok kitöltése esetén a megrendelést az Eladó nem köteles teljesíti.

2.6. A Webáruházban böngészve a kiválasztott, megvásárolni kívánt termékek saját oldalán a „kosár” funkcióra klikkelve lehet az egyes szexshop termékeket a virtuális kosárba betenni. Minimális vásárlási összeg nincs. A termékek kiválasztását követően a tényleges rendelési folyamatot a „Megrendelem” feliratú gombra kattintva lehet megkezdeni, majd az űrlap kitöltése után a „Megrendelés megerősítése” gombbal lehet magát a rendelést elküldeni. A Webáruházban történő első vásárlást megelőzően szükséges regisztrálni, a későbbi rendelések esetén pedig a már létrehozott regisztrációs fiókba kell bejelentkezni. A regisztráció megkönnyíti a későbbi vásárlást és a különböző akciók, kedvezmények, ajándékok igénybevételét.

2.7. Az oldalon feltüntettet árak minden esetben az 25% ÁFA-val növelt bruttó árak. Azoknál a termékeknél ahol a „Raktáron NEM” felirat szerepel, azok az adott időpontban nem kaphatóak. Az ilyen termékek megrendelése nem érvényes. A Webáruházban feltüntetett árak visszavonásig vagy megváltoztatásig érvényesek. A Webáruházban szereplő termékképek és készlet-információk tájékoztató jellegűek és a valóságtól eltérhetnek. A raktárkészlet gyors változásai miatt előfordulhat, hogy egyes termékek annak ellenére „raktáron” lévőként szerepelnek, de már nincsenek raktáron. Az ilyen tévedésekért a Webáruház felelősséget nem vállal, raktárkészletből adódó hiba esetén tájékoztatja a vásárlót.

2.8. Csomagolás
A megrendelt termékeket a Webáruház minden esetben DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben szállítja, amely csomag sem küllemében, sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. A vásárlók adatait a Webáruház bizalmasan kezeli, így a megrendelőn kívül sem a rendelés ténye sem a megrendelő adatait nem fedi fel másnak, nem adja át más személynek vagy cégnek (kivéve a futár cégeket). (bővebben lásd az Adatkezelés cím alatt)

2.8.1. Minden egyes termék, ami a Webáruházban megtalálható, kizárólag 18 éven felüliek részére ajánlott! Minden termék (különös tekintettel a krémekre, síkosítókra, olajokra) gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

3. Kiszállítás, személyes átvétel

3.1. A rendeléseket a Webáruház általában 1-2 munkanapon belül tudja teljesíteni, amennyiben az adott termék raktáron van. A Webáruház törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem felel azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén a Webáruház törekszik, de nem köteles a vásárlót értesíteni.

3.2. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át. A sérült csomagról jegyzőkönyvet kell vetetni, ellenben a jegyzőkönyv felvételének hiányában a Webáruház semmilyen mennyiségi, minőségi reklamációt nem fogad el, ez alól kivétel ha a csomag felbontásáról videofelvétel készül, amelyen jó minőségben, egyértelműen látszik, hogy a csomag a felvétel indulásakor bontatlan volt (a csomag minden oldala felvételre kerül), és a felvétel vágatlanul rögzíti a csomag teljes tartalmát.

3.3. A kiszállított csomag diszkrét, így a cím munkahelyi cím is lehet!

3.4. A termék vételárának és szállítási költségének kifizetése „utánvéttel”, előreutalással, vagy dunaújvárosi boltunkban személyesen is történhet. Utánvét esetén a futár, vagy a Magyar Posta kiszállítója kizárólag készpénzt fogad el.

A szállítást a legtöbb esetben a Magyar Posta végzi, a gyors szállítási idő, valamint a kedvező árfekvés miatt. Mivel a legtöbb termékünk 2kg alatt van így a szállítási ár 580- 680 Ft-on belül van.
20.000 Ft-os szállítás esetén a csomagot ingyen postázzuk!

3.5. A vásárló választása szerint lehetőség van a Webáruházban vásárolt termékek személyes átvételére is. A személyes átvétel helye: üzletünkben: 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 4/c. (tojásház, alagsor) valamint Dunaújvároson belül szinte bárhol, előzőleg telefonon egyeztetett helyszínen. A személyes átvételre nyitva tartási időben van mód: Munkanapokon, hétfőtől-péntekig: 9:00-18.00 óra között, valamint szombaton 09:00-12:00 között. A személyes, előzőleg telefonon megbeszélt helyszínen pedig 18:00-tól 22:00-ig. A csomag és csomagolás sértetlensége a személyes átvétel esetén is ellenőrizendő a vásárló által is.

4. Jótállás, szavatosság

4.1. Az Eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.

4.2. Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben (a továbbiakban: Ptk.) és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadóak.

4.3. A Webáruházban vásárolt termékekre az eladó 6 hónap szavatossságot vállal. Amennyiben az adott termékre esetleg ettől eltérő jótállási időtartam vonatkozik, úgy ezt a termék leírása tartalmazza.

4.4. A Webáruházban vásárolt ruhák és eszközök használata előtt javasolt ellenőrizni a termék kifogásolhatatlan állapotát és működőképességét. A Webáruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.

4.5. A rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba vagy sérülés miatt visszaküldött termék esetén, amennyiben kiderül, hogy a termék valóban hibás volt, és a hibát nem a termék nem rendeltetésszerű használata okozta, úgy az Eladó a terméket azonos vagy – amennyiben az adott termék már nem forgalmazott – azonos tulajdonságokkal bíró termékre cseréli a vásárlóval történt egyeztetést követően, és visszajuttatja a vásárló részére. Ha a termék sérülten vagy nyilvánvalóan nem rendeltetésszerű használatból származó nyomokkal kerül visszaküldésre, úgy az Eladót nem terheli szavatossági kötelezettség.

4.6. Amennyiben a hibásként megjelölt termék nem rendelkezik a hibával, és a bevizsgálás alatt más hiba sem válik felismerhetővé, úgy a Webáruházat szavatossági kötelezettség nem terheli, a terméket nem cseréli, és vételárát nem térít vissza. A vásárló jogosult ugyanakkor ilyen esetben is a terméket személyesen átvenni, vagy kérni annak saját költségén történő újbóli kiszállítását.

5. A vásárlástól való elállás joga
5.1. A Webáruház vásárlóit megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a termék kézhezvételét követő 8 munkanapon belül lehet gyakorolni. Nem alkalmazható az elállási jog a higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén, amennyiben már kibontásra került a termék, ezek ugyanis a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 5. § c) pontja alapján a termék sajátos rendeltetéséből adódóan és higiénés okokból a „természeténél fogva nem visszaszolgáltatható” termékeknek minősülnek, és semmilyen körülmények között nem cserélhetők, kivéve a szavatossági okokból indokolt csere esetét. A korlátozás felsőruházatra nem vonatkozik.
Bővebb információ: http://www.nfh.hu/portal/hasznos/internetes/elallasi_hianya.html

5.2. A fenti korlátozás alá nem eső termékek esetén a vásárló a szerződéstől a termék átvételét követő nyolc (8) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a vásárló elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Az elállás a következő feltételekkel gyakorolható:
5.2.1. Elállás esetén a termék bontatlan, vagy bontott állapotban érkezhet vissza Webáruházhoz.
5.2.2. A Webáruház áruházban kizárólag sérülésmentes vagy a rendeltetésszerű használatot meg nem haladóan használt termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A Webáruház követelheti a fogyasztótól a termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

5.2.3. Elállásra vonatkozó igényt a vásárló e-mailben, postai úton írásban vagy személyesen jelentheti be. A Webáruház a kiszállított termékhez a szerződés írásbeli megerősítésének hátoldalán vagy külön íven visszaküldési lapot mellékel, amely tájékoztató jellegű, használata nem kötelező.

5.2.4. Az e jogszabályon alapuló elállást nem kell megindokolni.

5.2.5. Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik. A vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.

5.2.6. A termék ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor az Eladó azonnal készpénzben visszafizeti. A postán vagy futárszolgálattal visszaküldött termékek vételárát valamint a szállítási költséget (ha volt) legkésőbb az Eladóhoz való megérkezést követő 30 napon belül utalja vissza a vásárló által megadott bankszámlaszámra, illetve egyeztetett időpontban az készpénzben is felvehető. Utánvéttel visszaküldött terméket a Webáruház nem vesz át. A visszatérítés vonatkozik a termék vásárló részére történő kiszállítási költségekre is.

5.3. A visszaküldött termék Webáruház részére történő visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik. Amennyiben a vásárló nem a jelen ÁSZF és a jogszabályok szerint közli és gyakorolja elállási jogát úgy a Webáruház a vételárat nem téríti vissza, azonban – előzetes egyeztetést követően – mód van a termék visszaküldésére a vásárló részére. Ennek az újbóli kiszállításnak a költségei a vásárlót terhelik.

5.4. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.KOR

6. A felelősség korlátozása
6.1. A Webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a lehetséges hibákra.
6.2. A Webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
6.2.1. Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat meg nem érkezése, véletlenszerű megváltozása.
6.2.2. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
6.2.3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
6.2.4. Bármely nem ajánlott vagy tértivevényes formában küldött levél – függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
6.2.5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.
6.2.6. Bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei.
6.3. A Webáruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, ami a Webáruház áruházhoz való csatlakozás, a Webáruház megtekintése miatt következett be.

6.4. Felhasználó teljes körű és korlátlan felelősséggel tartozik a más személy személyes adatainak megadásából, illetve Webáruház-ban történő közzétételéből eredő károkért. Az üzemeltető ilyen esetben minden segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

6.5. A Webáruház részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat (termékértékelések írása) minden felhasználó saját felelősségére veheti igénybe. A Webáruház automatikusan nem moderált, ugyanakkor, amennyiben jogsértő vagy érdeksértő tartalomra vonatkozó értesítés, bejelentés érkezik, ill. az bármely más módon az üzemeltető tudomására jut, úgy az üzemeltető jogosult bármely tartalom illetve azok része ideiglenes vagy végleges, indoklás nélküli eltávolítására. Ismétlődő, vagy súlyos jogsértést megvalósító magatartás esetén az üzemeltető jogosult az adott felhasználót véglegesen kizárni az oldal használatából, ideértve regisztrációjának törlését is.

7. Szerzői jog

7.1. A Webáruház oldalon található valamennyi tartalom (szöveg (cikk, termékismertető, tájékoztató, jelen ÁSZF, stb), ábra, kép, más információ illetve adat) szerzői jogai térbeli és időbeli korlátozás nélkül a Webáruház üzemeltetőjét illetik meg. Különösen tilos a Webáruházból letöltött tartalmat a Webáruházban történő vásárlástól eltérő célra felhasználni, ezeket átdolgozni, másolni, stb. A Webáruház szerzői és egyéb jogainak megsértése vagy e szerződés megszegése esetén azonnal jogi eljárást kezdeményez a jogsértővel szemben. A Webáruház használatával a felhasználó elfogadja, hogy az oldal tartalmának másolása vagy az itt meghatározott céltól eltérő felhasználása akkor is jogsértésnek minősül (jelen ÁSZF megszegésének), ha az esetleg nem állna szerzői jogi oltalom alatt. Minden ilyen jogsértés esetén a felhasználó elfogadja, hogy a Webáruház a kárának külön bizonyítása nélkül is legalább 50.000 forint kötbért köteles fizetni a Webáruház üzemeltetőjének.

7.2. A Webáruház fenntartja a jogot, hogy bíróságok vagy hatóságok előtt eljárást kezdeményezzen minden olyan személy ellen, aki a Webáruház használatával (ideértve a vásárlást is) jogsértést követ el, illetve arra kísérletet tesz. A Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely felhasználó vagy vásárló rovására elkövetett jogsértés miatt.

7.3. Bármilyen, az oldal használatával vagy az oldallal kapcsolatos jogsértés, vagy az Eladót ért érdeksérelem esetén a Webáruház üzemeltetője jogosult a felhasználó regisztrációját azonnali hatállyal felfüggeszteni, személyes és egyéb adatait valamint regisztrációját törölni. Az adatok a jogsértéssel vagy érdeksérelemmel kapcsolatos eljárások céljából továbbra is kezelhetők. A fenti lépésekről a Webáruház nem köteles értesíteni a felhasználót.

7.4. A Webáruházra mutató internetes hivatkozás szabadon elhelyezhető. A Webáruház jogosult azonban ennek indoklás nélkül megszüntetését kérni.
7.5. A Webáruház vagy annak bármely része más domainen például keretes alkalmazásként – mintegy saját oldalainak részeként – történő megjelenítése kizárólag előzetes írásos engedély esetén lehetséges.
7.6. Az a weboldal, amelyen a Webáruházra mutató link elhelyezésre kerül, nem keltheti azt a benyomást, hogy a Webáruház üzemeltetője javasolja, támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását.
7.7. A linkelő weboldal nem tartalmazhat valótlan információt a Webáruház valamint a linkelő weboldal között fennálló jogviszonyról és a Webáruházról. A Webáruház minden rá mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellép, amely árt a Webáruház hírnevének és érdekeinek.
7.8. A Webáruház egyes szolgáltatásai egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyeznek el felhasználói számítógépén. A cookie-k kizárólag a felhasználók „autentikálásának” megkönnyítését szolgálják, más célra az üzemeltető nem veszi azokat igénybe. A cookie-fogadás felhasználói tiltása a Webáruház szolgáltatásai igénybevételének nem akadálya.

8. Adatvédelem

8.1. A Webáruház célja, hogy a lehető legteljesebb mértékben biztosítsa a felhasználók személyes adatainak védelmét. A Webáruházban megadott információk kezelése és felhasználása során ezért az üzemeltető a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (adatvédelmi törvény) mindenkor hatályos előírásait betartva jár el. Jelen adatkezelési irányelvek kizárólag a Webáruház tekintetében érvényesek, nem alkalmazhatók harmadik személyek által üzemeltetett weboldalak esetében, még akkor sem, ha ezek a weboldalak a Webáruházról közvetlenül érhetők el, illetve hozzáférhetőek.

8.2. A Webáruház használata és a regisztráció önkéntes. Az oldalon történő regisztrációval, a felhasználók hozzájárulnak ahhoz, hogy a saját maguk által megadott személyes és egyéb adataikat az üzemeltető a jelen ÁSZF-ben foglaltaknak megfelelően kezelje. Az adatokat az üzemeltető mindaddig kezeli, amíg a felhasználó nem kéri azok törlését.
8.3. A kezelt adatok köre:
* a sikeres regisztrációhoz megadandó adatok: név (vezetéknév, keresztnév), lakcím (utca, házszám, város, irányítószám), telefonszám, email cím.
* cég esetén: cégnév, adószám, cégjegyzékszám.
* a megrendelések adatai (megrendelt termékek, vételár)

8.4. Az adatkezelés jogalapja az adatvédelmi törvény 3. § szerinti önkéntes hozzájárulás (elektronikus formában, ráutaló magatartással).

8.5. Az adatkezelés célja az oldal szolgáltatásainak igénybevétele, a távollevők között kötött szerződés teljesítésének lehetővé tétele.

8.6. Az adatok kezelésének helye: az üzemeltető székhelye, telephelye.

8.7. A Webáruház üzemeletetője részére adott adatkezelési felhatalmazás kiterjed arra, hogy azt a Never Hungary Kft, annak jogutódja, mindenkori tulajdonosa(i), illetve a tulajdonos(ok) részvételével működő más társaság is kezelje, kizárólag azonban az adatkezelés itt meghatározott céljával összhangban álló cél érdekében.

8.8. Az adatok kezelése során az üzemeltető az Avtv. előírásait maradéktalanul betartva, a legnagyobb körültekintéssel jár el, azokat bizalmasan kezeli és harmadik személyek részére nem teszi hozzáférhetővé, kivéve, ha a szerződésből származó jogainak érvényesítése érdekében ez szükséges, illetve az adat hatóságok részére történő átadását jogszabály, vagy hatósági végzés illetve bírósági ítélet rendeli el.

8.9. Amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel adatai kezelésével és felhasználásával kapcsolatban, kérjük, jelezze ezt az alábbi postai címen: 2431 Perkáta, Batthyány Lajos utca 4.

ELMÚLTÁL 18 ÉVES?

Az általad meglátogatni kívánt oldal felnőtt látogatóknak (18+) szól!